Biff Rydberg

Ingredienser (2 portioner)
Potatis 1 kg
Oxfilé 700 g
Gul lök (2 stora)
Persilja
Olja till stekning

Senapskräm:
1,5 dl creme fraiche
1 tsk honung
2 tsk dijonsenap
salt & peppar

Gör såhär:

1. hacka potatisen till tärningar. Finhacka löken och skär köttet i tärningar, ca 1x1 cm. Blanda ihop ingredienserna till såsen och ställ i kylen.
2. Stek löken tills den blir genomskinlig och lägg sedan på varmhållning i ugnen. Salta & peppra!
3. Stek potatisen i olja tills den får färg och blir genomstek, ställ in i ugnen tillsammans med löken. Salta & peppra!
4. Stek köttet på alla sidor tills varje bit är medium rare (eller den stekgrad du föredrar). Salta & peppra!
5. Servera allt på samma fat & strö över färsk persilja

enjoy!